Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Negen Levens!


De Egyptenaren vonden dat deze bovennatuurlijke eigenschappen bij de kat hoorden, omdat het taaie beesten zijn. Het dier overleeft van alles en lijkt dus wel negen levens te hebben.

Misschien lijk ik wel op een kat. Er is zo immens veel gebeurd in mijn leven en toch heb ik het altijd overwonnen. Na zo’n tegenslag doe ik aan meditatie en mindfulness, reorganiseer ik mijn leven en ga ik toch gewoon door. Het zijn maar een paar mensen die zoveel kunnen hebben ervaren en toch overleven. Mijn autobiografieën zijn daarom ook uitgegeven om die ervaringen met anderen te delen. Dagelijks kom ik mensen tegen die het niet meer zien zitten of steen en been klagen over wat hun allemaal overkomt. Eigenlijk zouden ze dankbaar moeten zijn dat het zo weinig is.

Nu, strijd ik tegen de dodelijke ziekte ALS om mijn 3e en laatste boek te kunnen afronden. Als de sterren mij goedgezind zijn, kan ik mijn nieuwe boek in december uitgeven, met de kanttekening dat de drukker alles op tijd binnenkrijgt. Ik heb nu weer 4 operaties overleefd met ontzettend veel pijn en moeite in minder dan 4 weken. En dan komt het besef. Zal ik net als een kat 9 levens hebben? Papegaaitje leeft nog, ondanks alles. Daar ben ik zeer dankbaar voor.

Al wekenlang, door de vreselijke pijnen en de zorg die niet altijd soepel verloopt, heb ik niet naar mijn rustgevende klassieke muziek geluisterd. Vandaag doe ik het weer, want vandaag drong het weer tot me door, dat met de liefde van familie, vrienden en kennissen en natuurlijk door mijn eigen wilskracht, ik alsnog doorheen gekomen ben. 


Wat een zware tijden! Maar niet getreurd, want als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

Blog

Blog

No entries.

Rss_feed