Close
Shopping Cart
Your Cart is Empty

de Lannoy en Partners

Uitgeverij

Over de auteur

Aimée is pittig, zelfverzekerd, rechtvaardig, positief en last but not least, lief. Een kind van de Caraïben, geboren en getogen op Curaçao. Aimée heeft twee volwassen kinderen, is twee keer getrouwd en gescheiden. Haar ouders leven niet meer, maar ze heeft nog wel een zus en drie broers. Familie is alles voor Aimée.

Voor haar studie verliet ze haar geliefde Curaçao en verhuisde ze achtereenvolgens naar Venezuela en het Franse eiland Saint Martin, waar ze in totaal dertien jaar heeft gewoond. Inmiddels woont Aimée tien jaar in Nederland. Ze heeft een mooie carrière gehad, onder meer als tv- en radiopresentatrice, ceremoniemeester en leidinggevende. In haar werk heeft ze bewezen intelligentie en talenten te bezitten om de aandacht van haar publiek te trekken en om haar medewerkers aan zich te binden.

Deze autobiografie schreef Aimée omdat zij graag haar verhalen deelt met jongeren die nog een heel leven voor zich hebben en met andere vrouwen die zich misschien herkennen in haar levensloop. Haar leven is bijzonder afwisselend, door uiteenlopende gebeurtenissen van spannend en leuk, tot zenuwslopend en triest. In gedetailleerde beschrijvingen van situaties geeft zij in haar boek een eigenzinnige interpretatie van het leven. Niks of alles is haar gegund. Ze moet ploeteren, ze valt maar staat ook steeds weer op en ze houdt vol.

‘Het volhouden kan alleen als je van jezelf houdt’, vindt ze, ‘ondanks dat alles soms tegenzit.’

Na de diagnose van haar zenuw- en spierziekte besloot Aimée om haar ervaringen, levenslessen en mooie momenten te delen met de wereld. Want ook al ken je Aimée niet persoonlijk, na het lezen van haar verhalen lijkt het alsof ze heel dicht bij je staat.

De titel van haar levensreizen, J’aime Aimée, bewijst hoe trots ze is op alles wat er in haar leven is gelukt en accepteert wat is mislukt. Ga mee met Aimée op reis, we beloven je een onvergetelijke ervaring met een traan en een lach!

De uitgever aan het woord

Aimée beschrijft taferelen en levenservaringen uit een bepaalde periode van haar leven, als alleenstaande moeder en carrièrevrouw. 


Ze onthult dan haar persoonlijke, leuke en trieste levenservaringen, fantastische momenten en behaalde mijlpalen. Voor zover mogelijk, zal ze zelf schrijven aan haar 3de boek, ondanks dat ze met alleen nog maar twee vingers kan tikken. Niet geschoten is altijd mis!

Dit zijn de 1ste uitgaven van De Lannoy en Partners. 


Hopelijk kan de auteur Aimée, ondanks haar gezondheid, binnenkort een nieuwe levensreis afronden, namelijk die van 0 t/m 40 jaar. Ze schrijft nu verder aan haar biografie en gaat er gewoon voor!

Publieke opinie

Ik bewonder niet alleen je professionaliteit, maar tevens omdat opgeven geen optie voor jou is.

Lucille Berry-Haseth - Dichter en schrijver

Ik ben onder de indruk, Aimée. Succes en sterkte met deze ziekte. Je verhaal is belangrijk als steun voor mensen in een vergelijkbare situatie, maar bevat volgens mij ook belangrijke lessen voor de medische zorg.

Otti Thomas - Journalist

J 'aime Aimée in enen uitgelezen. Indrukwekkend. Wat er uit spreekt is, zoals ik je ken: trots, moed, eerlijkheid, kracht, recht-toe-recht-aan met her en der een vleugje ijdelheid en ook kwetsbaarheid. Deze vrouw Aimée blijft verlangen, blijft dromen. Het is daarmee een troostrijk ervaringsverhaal geworden voor anderen".

Eva Gijsbers - Amsterdam