Close
Shopping Cart
Your Cart is Empty

de Lannoy en Partners

Uitgeverij

Over de auteur


De uitgever aan het woord

Aimée beschrijft taferelen en levenservaringen uit een bepaalde periode van haar leven, als alleenstaande moeder en carrièrevrouw. 


Ze onthult dan haar persoonlijke, leuke en trieste levenservaringen, fantastische momenten en behaalde mijlpalen. Voor zover mogelijk, zal ze zelf schrijven aan haar 3de boek, ondanks dat ze met alleen nog maar twee vingers kan tikken. Niet geschoten is altijd mis!

Dit zijn de 1ste uitgaven van De Lannoy en Partners. 


Hopelijk kan de auteur Aimée, ondanks haar gezondheid, binnenkort een nieuwe levensreis afronden, namelijk die van 0 t/m 40 jaar. Ze schrijft nu verder aan haar biografie en gaat er gewoon voor!

Publieke opinie

Ik bewonder niet alleen je professionaliteit, maar tevens omdat opgeven geen optie voor jou is.

Lucille Berry-Haseth - Dichter en schrijver

Ik ben onder de indruk, Aimée. Succes en sterkte met deze ziekte. Je verhaal is belangrijk als steun voor mensen in een vergelijkbare situatie, maar bevat volgens mij ook belangrijke lessen voor de medische zorg.

Otti Thomas - Journalist

J 'aime Aimée in enen uitgelezen. Indrukwekkend. Wat er uit spreekt is, zoals ik je ken: trots, moed, eerlijkheid, kracht, recht-toe-recht-aan met her en der een vleugje ijdelheid en ook kwetsbaarheid. Deze vrouw Aimée blijft verlangen, blijft dromen. Het is daarmee een troostrijk ervaringsverhaal geworden voor anderen".

Eva Gijsbers - Amsterdam